Kwaliteit die je proeft

Een kwalitatief aardappelproduct, dat is waar het om draait bij Leusink aardappelen. Immers, een goede kwaliteit geeft een goede smaak en dat proef je. Daarom wordt de gehele keten, van het land tot bij de klant, beheerst.

AL MEER DAN 40 JAAR DE SPECIALIST!

Leusink aardappelen is een aardappelschilbedrijf gevestigd in Deurningen, twente/overijssel. Al meer dan 40 jaar houden wij ons bezig met de aardappel. Eerst als akkerbouwbedrijf middels eigen teelt en later ook als verwerker. Tegenwoordig mogen wij ons zelfs de friet specialist van Twente noemen!

HENK EN ARNO LEUSINK

EIGENAREN

FAMILIEBEDRIJF

Leusink wordt dagelijks geleid door Henk en Arno Leusink. Onze roots liggen in Deurningen, een dorpje vlakbij Hengelo (ov). Eerst als akkerbouwbedrijf middels eigen teelt en later ook als verwerker. Wij beheersen de hele keten, van land tot bij de klant.

PASSIE VOOR KWALITEIT EN SMAAK

Passie voor kwaliteit en smaak is voor ons altijd erg belangrijk geweest. Allereerst door te streven naar een kwalitatief goed geteelde aardappel en uiteindelijk naar een smakelijk vers aardappelproduct. Ons assortiment bestaat uit verse friet, vers geschilde aardappelen, schijfjes en blokjes.

Daarbij vinden wij het belangrijk dat we onze klanten ondersteunen bij de bereiding van het product, zodat ze hier een smaakvol eindproduct van kunnen maken.