Frituurolie

Wij kunnen uw snackbar, restaurant, viswinkel en andere horecagelegenheden voorzien van hoogwaardige frituurolie voor een scherpe prijs.

Bij ons is de klant altijd koning, hoog in het vaandel staat dan ook dat de producten tegen een scherpe prijs worden aangeboden, oliën zijn immers al prijzig genoeg.

Frituurolie Summum Extra

Frituurolie Extra is de beste olie in onze lijn van frituurolie. Met dit product verslaan we de frituurolie van andere leveranciers. Het verschil wordt gemaakt door het hoge percentage enkelvoudig onverzadigd vet. Dit is maar liefst 75%! Dit maakt dat de olie zeer neutraal smaakt in het baksel en extreem krachtig is. De olie blijft bij verhitting lang licht van kleur en wordt niet snel troebel. U ruikt de olie niet in uw frituuromgeving en ook de aanslag in de frituuroven blijft minimaal. Frituurolie Extra voldoet ruimschoots aan de normen voor verantwoord frituren. Dit zorgt er ook voor dat veel frietbakkers zeer enthousiast zijn over dit product. Niet alleen de diepvriesfriet en semi-verse friet komen lekker krokant uit de pan, ook de ouderwetse vers gesneden friet bakt heerlijk af in deze frituurolie. Neem contact met ons op.

Frituurolie Summum Special

Frituurolie Special is volledig opgebouwd uit plantaardige olie, met name zonnebloemolie en raapolie. Omdat deze oliën veel gebruikt worden en relatief makkelijk te produceren zijn, kunnen we u deze frituurolie zeer voordelig aanbieden. Door toegevoegde additieven en aroma’s zult u positief verrast zijn over de kracht van deze frituurolie. Producten die u bakt in deze olie zijn krokant en voelen niet vet aan als u ze uit de pan haalt. Vooral voor horecaondernemers die veel olie gebruiken en gewend zijn om snel te verversen, is dit een prachtig product. U frituurt verantwoord en voordelig met deze frituurolie.

Ecofry Frituurolie

EXTRA LANGE LEVENSDUUR

Met Ecofry Excellent frituurolie bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit olie die speciaal is ontworpen voor professioneel gebruik. Onze olie zorgt voor een perfecte krokante textuur en een heerlijke smaak voor al uw gefrituurde gerechten.

Visbakolie Summum

Visbakolie is een zorgvuldig samengesteld mengsel van oliën. Door de nauwkeurige samenstelling geniet de olie bijzonder goede eigenschappen. Onze visbakolie is zeer hittebestendig en dus zeer krachtig. U merkt de goede kwaliteit van deze olie in een heerlijk krokant en niet vet aanvoelend eindproduct. Niet alleen de vis wordt beter door het gebruik van deze visbakolie, maar ook uw omgeving profiteert ervan. Door het weinige spetteren en de minimale geurproductie blijft uw werkruimte schoon en fris. Voor een beter bakresultaat is visbakolie onmisbaar in uw keuken.

Arachideolie Summum

Arachideolie is ook bekend onder de namen pindaolie of aardnotenolie. Dit is plantaardige olie die uit pinda’s wordt gewonnen. Deze noot is van oorsprong afkomstig uit Brazilië. Tegenwoordig worden de noten echter in alle tropische streken verbouwd. De olie is een heldere en lichtgekleurde olie. Als de olie sterk verhit wordt, is het mogelijk om de pinda’s te ruiken. Arachideolie bevat een hoog percentage enkelvoudig onverzadigde vetzuren en een relatief laag percentage meervoudig onverzadigde vetzuren. Hierdoor wordt arachideolie als een van de beste basis oliesoorten beschouwd als het gaat om langdurig verhitten. Daarmee is deze olie erg geschikt voor het roerbakken van bijvoorbeeld groenten.

Raapolie Summum

Raapolie, ook wel koolzaadolie genoemd, wordt gemaakt uit kool- of raapzaad. Raapolie bevat voor het merendeel onverzadigde vetzuren. Deze olie wordt vaak met andere plantaardige oliën vermengd.

Sojaolie Summum

Sojaolie is afkomstig van de sojaboon. Sojaplanten groeien tegenwoordig in Zuid-Amerika en Noord-Amerika maar van oorsprong is de plant afkomstig uit het Verre Oosten. In het Chinese keizerrijk werd soja beschouwd als een van de vijf heilige gewassen, naast rijst, tarwe, gerst en gierst. In de 19e eeuw kwam soja naar Amerika waar de cultivering tot grote groei heeft geleid. Amerika is momenteel de grootste producent van soja en is goed voor bijna tweederde van de wereldproductie. De sojaboon bevat veel eiwitten (40 tot 50%) en daarnaast ook olie (20%). Van deze peulvrucht worden sojaproducten en sojaolie gemaakt. Soja en vooral sojaolie bevat veel onverzadigd vet. Dit vet past in een verantwoord voedingspatroon. Sojaolie is de meest geconsumeerde olie ter wereld.