Onze verse producten

Al onze aardappelproducten zijn vers en puur. Het assortiment van Leusink aardappelen bestaat uit diverse aardappelproducten: van verse friet tot verse aardappelblokjes. Hieronder vindt u een overzicht van al onze aardappelproducten.

Naast verse aardappelproducten leveren wij ook andere horecaproducten zoals uien en eieren.

100 % VERS EN PUUR

Al onze producten worden tijdens het productieproces niet verhit en er worden tevens geen smaak-, geur- of kleurstoffen toegevoegd. Hierdoor blijft de pure aardappelsmaak en de structuur goed behouden en dat proef je!

VERSE FRIET

Heerlijke verse friet die versneden wordt uit grove aardappelen met een goede bakkwaliteit. Onze friet is zowel zonder als met schil te verkrijgen. Doordat de verse friet tijdens het productieproces niet verhit wordt, blijft de heerlijke aardappelsmaak goed behouden. En dat proef je! Verkrijgbaar in de maten 10, 12 en 14mm.
uw specialist

AARDAPPELBONKEN

Wij hebben meerdere soorten aardappelbonken, van het zelf snijden van uw verse friet, tot aan heerlijke stamppot en salade aardappelen.

KRIEL

Het hele jaar door hebben wij meerdere soorten verse kriel. Zeer geschikt om te koken of te bakken

SCHIJFJES/BLOKJES

Kriel snijden veel werk? Wij hebben de oplossing, bij ons kunt u namelijk de kriel al voorgesneden krijgen in schijfjes of blokjes. Lekker snel en makkelijk!

VOORGEGAARDE PRODUCTEN

Geen tijd om de aardappelen voor te koken? Geen probleem, dat kunnen wij voor u verzorgen. Al onze aardappelproducten kunnen tevens voorgekookt geleverd worden m.u.v. verse friet. (vraag naar de mogelijkheden)

GROOTHANDEL

Wilt u aardappelen met schil, ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren het hele jaar door al uw aardappelen. Van aardappelen om zelf friet te snijden in uw cafetaria/horeca zaak tot aan heerlijke tafelaardappelen voor uw groentezaak/supermarkt etc

PARTICULIER

Ook particulier bent u bij ons aan het juiste adres, het hele jaar door zijn wel 6 dagen per week geopend aan de deurningerstraat 25 in deurningen. Hier kunt u onze heerlijke aardappelen om zelf thuis te schillen in verpakkingen van 5 en 10kg. (grotere afname ook mogelijk)